Friday, September 28, 2012

Jalan

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua:)

Tiada yang menarik untuk acha kongsikan sebenarnya. But I need a medium to vomit this feeling. Hmm.

Jalan. Kenapa jalan?

Sebab setiap orang ada jalan hidup masing2. Yang pasti, cuma 2 je jalan hidup kat dunia ni. Jalan betul, dan jalan salah.

Tapi mampukah acha bercakap soal ini? Dari hati seorang hamba Allah yang hidup cuma baru 18 tahun?

Acha tak pasti sama ada acha pasti dengan pilihan jalan acha. I want to be that my heart want to be. Not others. But I have to continue since I also love them very much.

You get the point, I think.

Sekolah dan universiti adalah perkara yang berbeza. Acha mungkin culture shock agaknye. Haha.

);

Masa akan terus berlalu. Itu acha tahu. Dan adakah terlalu lambat untuk acha berundur kembali?


Aku ingin menjadi seorang insan berguna di dunia dan akhirat. InsyaAllah.


Friday, August 24, 2012

Raya saya. Raya anda bagaimana?

Assalamualaikum semua. Maaf seikhlas hati kerana sudah melampau bejuta tahun lamanya tidak mengupdate blog ku ini. Eishh eish eish. Ampuuuun.

Raya ni ialah untuk ke 18 tahunnya untuk acha. dah beso dah. Dah boleh kahwin dah :p. Zaman berubah,, suasana raya pon mesti berubah. Kalau dulu, punyalah tak malu beraya bersama saudara mara (anak buah, ekeke) dari satu rumah ke satu rumah, dari kampung ke kampung. Ohh yang ini best, siap jatuh parit lagi ! Pastu tumpang tandas rumah makcik sebelah parit tu nak bersihkan badan, lol ! Haha, balik rumah dengan basah kuyup, acha tak ingat mak marahh ke tak, yang penting macam tak malu je jatuh parit ! >.<'

Tahun ni juga raya acha yang pertama sebagai pelajar universiti, cheewaah. Taklah se'pressure' dulu, tahun SPM lah katakaann. Tahun pertama pakai jubah, juga XD. Jubah acha kaler ungu, anda pula ? hoho.

Raya tahun ni macam biasalah, Kaytee and the family mestilah balik kampung sini. Paling awal datang dan paling lambat balik. Dat's what I like about them. Hew. Kaytee dah nak fly dah gi Mesir. Taktawla tahun depan dapat tak beraya bersama lagi. Tapi kaytee ko kan kayo. Balik lah tiap tahun oi. Nanti eden rindu kalau hang tak balik:'(

Yg tengah tu fiqah,(gigi besi), kanan tu kaytee, dan kiri sekali tu Miss Universe. ekeke>.<
 
Ni gambar raya keluarga saya yang mula2 sekali. Sebab ada 2-3
 rombongan keluarga lain datang lambat sikit. So lain gambarnya.


Itu je dari acha. Harap dapat memberi manfaat mengubat rindu pembaca2 blog saya! cehh :)

 
                                                                                                                                 I bought a new Samsung Galaxy Note ! yo :p

Friday, June 22, 2012

Gentlemen or ladies?

Assalamualaikum w.b.t  to all readers. This week is the second week of lecture. As a new student, at a new place, there is still many kind of things that I not learn yet. Fuhh, even the lecture was just a briefing, madam already gave us the task, assignment and tutorial to do. What is interesting here, we will check our facebook most of the time as the lecturers use that medium/social networking to give any information. Oh btw, the internet access here is awesome, wireless everywhere(: Don't be jelly. Haha, What is your expression when you read the title?
This silly accident happen on Thursday of the first week, when I was preparing myself for Zuhur prayer. My classmates and me were searching for the nearest mosque, after having a lunch at PSB (Plaza Satelit B). and yeah, we don't even know that PSB also has a mosque. So, we walked for 5 minutes more or less to the FF2 buliding (Faculty Farmasi). Yeah, this place is HUGE. There is two mosques there, side by side, crowded by people. Most of them are foundation student, and also diplomas.
Between the mosque, there is a washroom, and without looking at the sign I just entered the room :B

And I think you can guess what's happen next --'

I felt weird as the washroom was empty, why they were not using this ladies, duhhh .
After I finished everything, I walking towards the door. and suddenly the door was opened by a man, and I could see his cloth, Faculty Farmasi. and I was like, I shouted like, AAAAHHHHHHHHH !!
He closed back the door, and again opened it back,

man: eh, ni toilet lelaki kan? :D
me: haa? I'm sorry I'm sorry !! without looking him I rushed to go out. silly.

Now I hope he not remember my face.
14 June 2012

Wednesday, June 13, 2012

My First Kupon Yeaaa

Assalamualaikum w.b.t

Malam yang dah mengantuk ni ku gigihkan jua untuk menaip di keyboard ini. Just for sharing, harini acha mcm makin selesa dengan classmates, housemates mmg dah lama daaah. hahaa. Macam macam berlaku hari ni, contohnya tertinggal kad koko kaler oren tu bila nak daftar. I planned after my BEL260 (english) class I wanted to rush to go to bus stop sbb tanak naik batu caves tu. Unluckily bustop tu penuh gila dengan manusia, but still don't want to go on with stairs. Tunggu punya tunggu, barulah terhegeh hegeh nak call classmate pasal registration for koko tu then dy cakap its okay to not bring the card, and I was like, whaaat?! Okay, this is Allah's plan and I can't change it. I thought I wanna join cooking club but seriously, in the blink of eyes, cepat gell penuh. woa. guys pun ramai masuk, tak sangka. alahai, lastly, tak plan pun, terjun je, masuklah kelab Pencinta Alam, amacam, kelaaas tak? ahahaa. oklah tu. Ada hikmah disebalik semua ini. InsyaAllah.




Tadi pulak ada talk pasal Turn To The Right, ada Farah Asyikin dan Sham Kamikaze. Best geeeelll!! Tak mengantuk pun, sebab kelakaar. After Maghrib dari kolej, memang berlari nak peegi hall tu. wuu. tu seat da nak penuh. nasib baek kosong lagi. hehe. okaylah, talk tu pasal how they can 'berhijrah' dari buruk ke baik, its very touching story actually. nice la, tak rugi pun pergi. dapat kupon lagi. Finally I got my first kupon ! hoye hoyee :'D Oh my last post pun I told about my transformation, I hope it will be last forever, InsyaAllah, pray for me. Amin.

by the way, I really interested with these words,
SEMUA ORANG DAPAT HIDAYAH TAPI TAK SEMUA ORANG DAPAT TAUFIKNYA. MasyaAllah:)

k daa, till we meet again. TC.

Sunday, June 10, 2012

Penghijrahan yang saya nanti-nantikan(:

First of all, Assalamualaikum w.b.t. to all readers. Acha rasa mesti semua tertanya tanya apakah maksud tajuk di atas ya? penghijrahan? pindah rumah kah? hehe banyak persoalan yang berada di minda~
Well, be straight to the point, acha baru sahaja, taklah baru sangat, tapi bolehlaa, menunaikan umrah pada 10-26/5 yang lepas. Acha pergi dengan mak. Naik Pakistan International Airlines(PIA). Nik PIA so akan transit di Karachi lah. Seriously makanan dy sedap sedap kot. Woo. Alhamdulilah.







Apa yang saya maksudkan dengan penghijrahan sebenarnya, adalah, Acha dah lama sangat nak pasang niat nak pakai tudung labuh, pakai handsock, pakai stoking, menutup aurat dengan cara sempurna. Dulu, suka sangat tengok wanita yang pakai litup litup ni. LAWA. sopan je. Seriously. Dalam hati, selalu terdetik, bila lagi? Dah kahwin dah ada anak nanti ke? Eh, tapi kalau nak pakai macam tu, baju yang cantik cantik tu nak simpan mana? jeans tu nak sorok mana? selendang shawl belit belit tu nak letak mana? ada je yang menggangu fikiran acha. Acha tahu, tu semua bisikan syaitan. Nauzubillah.

Tapi kan, Acha cari juga masa yang sesuai untuk acha melakukan tranformasi ni. Bukan sikit tau, banyak dik. ahaa. Takkan la Acha tetibe nak pakai tudung labuh masa tengah prep dulu? (sekolah asrama) nanti kang orang ingat acha buang tebiat plak kan? ehee

So, dah alang alang menceluk pekasam, biar sampai ke pangkal lengan. Selama 2 minggu acha di Madinah dan Mekah, disana memang lah kan kena tutup litup. Wanita-wanita sana pun berjubah hitam, berpurdah, dan ada jugak yang langsung tak nampak muka. Mereka betul betul menjaga aurat dari ajnabi mereka. Di Perancis contohnya, muslimah mereka bermatian matian menjaga aurat, tetapi disini, bermati matian mendedahkan aurat. Acha luahkan ni bukan sebab acha ni baik sangat, ade juga yang tak sempurna. Tapi everybody has its own opinion right? :')

Jadi, acha ambil keputusan untuk sambung kebiasaan disana, disini iaitu Malaysia. Itulah apa yang acha nanti nantikan sebenarnya. Ramai yang cakap, " Waaah, Acha dah alim, acha dah pakai tudung labuh, ada yang memuji, tapi tak tahu pulak kalau ada yang mencerca. Wallahualam. So this is what I really wanna be, actually. Acha harap bukan sahaja pakaian, tetapi juga akhlak dan keimanan. InsyaAllah. Acha tahu ini juga doa dari mak acha sendiri. Mak sebenarnya nak acha jadi cikgu, jadi ustazah. Tapi acha tak minat mengajar, nak buat acano. I am Dentist to be. Amin:') . Doakan perubahan ini berterusan, demi mencari keredhaan Allah yang hakiki.



BIAR  TAK CANTIK DI MATA ORANG, ASALKAN CANTIK DI MATA ALLAH. INSYAALLAH. AMIN.

Sunday, May 6, 2012

Why i am happy getting into Uitm Kampus Puncak Alam?

First of all
. ~ALHAMDULILAH~
Jika kita hendak belajar mengenai bersyukur, lihat orang di bawah kita, 
Jika kita hendak belajar mengenai kerja keras, lihatlah orang di atas kita.
muka happy I macam ni :P

1.Sebab tu dulu tempat budak ni jugak, Kaytee Muhammed, TKCian 0610. Buku free(:
2.Sebab 2 of my bestfriends dapat situ jugak, Noy dan Zura:)
3.Sebab situ dekat dengan umah kakak aku, haha boleh lepak selalu:P
4. Sebab masuk 3 jun, so aku tak kelang kabut right after my umrahC:
5. Sebab situ setahun je pun, haha nanti boleh rasa uni lain jugak, kalau ada rezeki, so banyak pemandangan dan pengalaman:)
6. Sebab situ banyak tangga, YA, aku nak kurus :D

The rest, because Allah knows the best for me, for my future :)

Friday, May 4, 2012

:')


InsyaAllah. Hope everything goes well. Amin.

Monday, April 23, 2012

Selamat Hari Lahir Sayang ^^

Assalamualaikum.
Disini dengan rasminya nak umumkan Im officially 18 yeaah. Haha lambatnya -.-''. Lepas ni kalau nak berurusan dengan kerajaan dah tak payah guna sijil kelahiran atau bahasa pasarnya surat beranak ye ye. Hikhok :3

Whats special on my 18 birthday? Wishes? Presents? NOPE. but i really appreciate it.

I got RM 18 from someone that is very special and important to me after my parents. And yeah, I cried that night. 12.00 am sharp:)
MeeBandungCarrotSusu



Wednesday, April 11, 2012

Senyum Itu Sedekah

Senyumlah walau dimana mana pun kita berada. Betul tak?
Actually tadi dah off laptop tapi lepas tu guling guling sambil pakai mp3
dah tak ngantuk then on balik
. Aigoo chicaa .>.<

Seorang sahabat yang tidak memiliki apa pun untuk disedekahkan bertanya, "Jika kami ingin bersedekah, namun kami tidak memiliki apa pun, lantas apa yang boleh kami sedekahkan dan bagaimana kami menyedekahkannya ?"
Rasulullah SAW bersabda, "Senyum kalian bagi saudaranya adalah sedekah, beramar makruf dan nahi mungkar yang kalian lakukan untuk saudaranya juga sedekah, dan kalian menunjukkan jalan bagi seseorang yang tersesat juga sedekah." (HR Tirmizi dan Abu Dzar).
Dalam hadis lain disebutkan bahawa senyum itu ibadah,"Tersenyum ketika bertemu saudaramu adalah ibadah." (HR Trimidzi, Ibnu Hibban, dan Baihaqi).
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 
P/s: Termasuklah yg senyum kat gambar passport kan? HAHAA -.-

Sunday, April 8, 2012

Setiap gambar ada lagunya ^^

Setiap gambar ada lagunya. Haha ni dah macam Yuna dah boleh jd duta Nikon ni. Well, Kebanyakan gambar kat sini belum pernah keluar mana mana paper lagi *erk haha means belum pernah upload semua la. So acha nak ceritakan la kisah di sebalik setiap gambar ni kan. BTW gambar ni random je. Thanks kerana kerana sudi membaca;) Mood ; bosan sebab tu rajin >.<

Nama dia Winger Ang Weixiang. Winger for short. Well acha satu group CB dengan dia and memang best layan kepalaotak dia. Haha tapi pemaluuuu orangnya. Pernah belanja Twisties RM2 dekat Mammy Mart * macam koperasi gitu. Okay bagi acha dia super hensem, sebab memula dulu rambut dia ala2 korea. Sampaikan dormmates and chinese secompany aku cakap aku suka dia. HOI kawan je la. but yg penting dia da ada makwe. apa aku kesah aku bole jadi makwe melayu dia la. IMISSU BUDDY !!
Okay gambar ni sekali tengok pun dah tahu mestilah kat toilet takkan dekat  dorm pulak. HAI perempuan pantang ada cermin bagai 5 minit mesti nak betulkan tudung. BOO. Masa ni pinjam baju Science Johorean echa yang tudung pink belakang tu haa. credit to fon Diba;)
Nama dia Pang. Muka babyface je kan. satu group masa kelas Integrasi.  Dia sporting, suka offer aku gula gula hihi yelah sebab aku pun bising ;)
Ni namanya sengih kambing. Malam Akrab awww aumpah grand gilaa dengan  Komandan kem yang hensem dan baik hati tu kan, Tuan Bambang Sukocho bin Soejalmo. Okay fokus yang belakang tu, haha nama dia Zati. Lapar yee?
Diapit oleh awek awek HOT. Mood lepas amek result. Noy and Azura., You  are my girlfriends. Sayang awak. Susah senang bersama. Friends till jannah okay ! Peace !
Okay yang ni special case. She's the very very very favorite girl of mine. Serious. Membesar, gaduh, raya, jatuh parit semua sama sama. It's more than blood relationship. Girlfriend? Nope I'm straight. Donno the best way to describe her, but she's just awesome. Thanks for being in my life dear K. *OTW to Wedding Iwan*
Okay ni kitaowg budak dorm H2 saja je nak bergambar dengan 2 balak delta, yang buat iklan colgate tu winkwink. Nama dia  aida tapi acha panggil  dia adik ipar sebab dia panggil aku kakak ipar. Haha dia kata muka aku macam kakak ipar dia?* muka comel la katakan* Hewhew. Masa ni baru je perbarisan tamat latihan tu yang da takde calit kat bahu tu. Miss u la adik ipaw !
Tu diaaa actress terbaik Kem YPJ. Peeps dia ni 21 tau. Peramah sangat. suka sgt kacau dia. Nama dia Piong. kekadang panggil kakak Piong atau Mei Yin cheche. *hentam je eja ni. Cikgu Reen *JL Delta pernah nak panggila dia bulat tapi dy tak bagi. HAHAA. Macam2 gelaran la dia dapat, adik doraemon la apela. Yang penting dia sangat pandai berlakon !! Superb kak Piong !

Thursday, March 29, 2012

Renungkanlah :O

Merajinkan diri untuk menaip sesuatu pada pagi ni. Aku ada cerita menarik, simple je lah tapi cukup untuk membuatkan orang yanag kurang ilmu macam aku ni terpaku. Macam ni, suatu hari dekat Kem PLKN aku, ada kakak kakak dari mana entah datang tetiba untuk bagi ceramah yang aku pung tak teringat pasal apa^^. Aku rasa pasal kad PLKN. Ceramah tu sekejap je, tak lama. Then bermulalah. . . . . . . .

Akak : okay, saya dah terangkan semua ni, so ada sesiapa nak tanya soalan?
then berpusu-pusu lah orang tanya pasal cara bayaran lah, bila dapatlah, huh macam macam lagi. Aku pun sesajalah menyakat kawan chinese secompany aku,

Acha   : Eh Yoona *bukan nama sebenar* taknak tanya ke soalan? dah faham?
Yoona : Takdelahh.
Acha   : Yeker. *sambil main main speck dia* Hahaa speck oldskool aku suka.
Yoona : Haha. ermm, Kakak, kenapa awak tak pakai tudung ? *dia ckp perlahan je lah kan*

. . . .  . . . . .  . .. . . . . . . . . . . .  . . .. . . . .  .. . . .  ..  .


Sedihkan, bila ada non-muslim sendiri yang tanya kenapa ada wanita Islam yang tak pakai tudung or lebih clear, tak tutup aurat. That's mean mereka tahulah yang kita ni wajib tutup aurat . Aku yang kat situ pung spontan menjawab,


Acha  : Huh, tu dosa tu namanya. . . . . . . . .

Semoga kita, termasuk eden, menerima hidayahNya. Amin ~

psst ; bukan dia orgnya. sekadar hiasan
*kenanganPLKN*

Wednesday, March 28, 2012

impossible tak? huh-.-''

kisah disebalik jam

okay. jam ni aku beli dengan titik peluh sendiri.
erk*
hahaa tapi dengan duet sendiri la kan.
mahalnye jangn cakap.
bagi yg gune duet sendiri, yess, memang mahal.
aku memang mengaku 
eden memang cuai
kalau tanggal je then mesti lupa nak amik balik
aku penah je tinggal purse dengan phone dekat public toilet,
huh nasib baik tak hilang.
but, eden tertinggalkan jam ni kat surau SAKTI kut !
sampai sekarang tak berani pakai jam mahal
for sure, mesti disappear nt.

huahuaaa sedih.
anyone nak bagi hadiah jam,
serupa macam ni?
taknak yang lain,
nak macam ni jugak.
T_____T
*demand*

Ombak Rindu ^^

Tuhan tolong lembutkan hati hamba
untuk mencintaiMu selamanya
kerna ku tak sanggup
kerna ku tak mampu
menghadapi siksa nerakaMU

Tuhan aku tahu banyak dosaku
hanya ingatkanMu kala dukaku
namun hanya Kamu yang mampu membuka
pintu hatiku untuk cintaMu

Allah..ampunkanlah hambaMu (dosaku)
yang slalu dustakan janjiku
agar kelak ku tak kan disiksa
kerna dosa-dosa masa lalu

Allah..jatuh air mataku
dan trus mengalir mengiringi doaku
Allah..Yang mengampuni segala
Dosa-dosa hamba yang meminta..

Hanya mampu berdoa..
Moga maghfirah (keampunan) tiba nanti..


By the way, this lyrics really mean to me. Sebagai seorang manusia yang Allah ciptakan menjadi makhluk paling sempurna, aku sedih. Kenapa aku tak menggunakan segala nikmat yang dicurahkan dengan sebaiknya. Kenapa aku masih tidak malu membuat dosa, sedangkan aku tidak malu untuk meminta minta kepada Allah. Sesungguhnya, Allah malu untuk tidak mengkabulkan hajat hamba-hambaNya, sedangkan aku pula tidak segan silu melakukan dosa. 
Ya Allah, selagi Kau pinjamkan nyawa ini kepadaku, selagi Kau berikan peluang untuk aku menghirup udaraMu, Selagi Kau biarkan jantung ini mengepam darah keseluruh tubuhku, ampuni lah aku Ya Allah T____T. Bukakanlah pintu hati ini untuk menerima cahaya petunjukMu. Kurniakanlah aku jalan kebenaran, untuk aku menjadi muslimah yang bukan sahaja dibanggakan ibu bapaku, tetapi bakal suamiku, dan bakal anak-anakku. jauhnya pikir:P
Amin~
Aku rindu padaMu <3


2.40 am, headache mode

Tuesday, March 27, 2012

dari hati ini :'(

MAK SAYA TAK KASI BELAJAR DI LUAR NEGARA.MUNGKIN TAKUT NAK LEPASKAN. BAIK. SAYA IKUT. TAPI SAYA ADA IMPIAN. TENGOK ORANG LAIN FLY JADI SAYA PUN TERINGIN. MUNGKIN SATU HARI NANTI MAK MENGERTI, APA ITU " EXPERIENCE IS THE BEST TEACHER". DOAKAN SAYA.
 AMIN ~


huh tetibe je letak gambar budak kecik comeyyy ni ^^

from the honest heart,

Thursday, March 22, 2012

erm..

just nak tulis apa yang tengah dalam kepala ni je:)

ishh kalau dapat lurus A++, susah jugak ek nak pilih course ape kan. Uni pon nanti mesti berebut nak ambek. then kalu tak ambik ni rasa bersalah pulak. hahaa ngeng

okay acha, tu semua ada hikmahnya!

chill okay ^^
najah<3memoryPLKN

a bless day, Alhamdulilah :)

oukay. first of all, Assalamualaikum w.b.t kepada semua pembaca. Diikutkan sebenarnye hati ni nak tulis pasal PLKN lah kan, tapi ade pulak rase malasnya sebab banyak. Kalau nak tulis sampai esok pon belom tentu siap. Kan? Hahaa. Baik, itu mengarut.

Semalam, harini dan seterusnya fb masih heboh tak lain tak bukan pasal result. Hahaa. Hanya mampu comment atau like je status orang. Gembira sedih semua ada. The mix feeling all together in one place. Hihi^^

Actually, I didn't know that i should come to school or not to take my result. But of course, I wanted to go as, I could see my friends back. This could be the reunion day, without planning. Then I got to know that my brother took his day off, so, I could go to school with, my lovelymom also !
We started the journey at 8 and reached the school entrance approximately 10. However, I have to wait for a long long long time as, I thought the teachers still managed the slips. Then when the clock almost stroke 12, i saw Cikgu Mohamad Alim entered the DSP, rushingly.
Okay, they switched on the laptop, opened the LCD. I talked to myself and mom who sit next to me.
"Mak, apa apa keputusan, mak terima je okay"
then my mom answered,
"Yelah dah keluarpon keputusannya nak buat mcm mana"

Cikgu Alim started the announcement with the GPK,
1.91, much better than last year. Alhamdulilah <3
then he said 30 students got straight A's.
:)

WE SAGACIOUS94 PROVE THAT THE PAST FAILURE NOT AFFECT 
OUR SUCCESS IN SPM!
 I LOVE SAGACIOUS94 SO MUCH !


let's ignore the grammar, please

Saturday, January 21, 2012

Wirawati Acha is back ^^




.3 weeks in the camp was totally a new experience to me.
sekarang tengah holiday 
tak tahu la bila boleh balik lagi :P

kat sini,
.aku bukan nak berlagak la.
.tapi rugi kalau sapa tak dapat tu sebenarnya
.macam macam kau belajar.
.pasal hidup, diri, orang lain, kita, mereka.
.masa kelas pembinaan karakter, aku rasa macam dah jadi diri AISHAH yang sebenar.
.cheewah.
.yelah. aku jadi tak tahu malu, berani dan berkeyakinan.
 Alhamdulilah. Allah makbulkan hajat aku.
Cikgu ALA dengan cikgu Fareed sumpah best <3
aku budak CB3, kelas BEBAS.
Company DELTA
D76
DELTA TIGER, Aum !

.Then.
.banyak kawan boleh kau jumpa.
.macam2 jenis manusia.
.boyfriend pon boleh. ^^
.Melayu Chinesse Indian Asli semua ada.
.alaah kalau setakat kawad, kena tengking, membebel tiap tiap hari tu dah biasa dah.
.salah pelatih jugak.
.muka kalau hitam boleh puteh balik,
.tapi kalau pengalaman? sukar dicari dik. hihi ^^

.best tau kawad dalam hujan ! pakai baju full loreng + spike but + beg lagi.
aku dapat dorm kecik .
sumpah untung !
yelah, tak payah nak hidup dalam dorm yg panjang tu.
dormmates pon best, lagi2 budak cinaa. sumpah gilaa !

cuma nak pesan, kalau datang PLKN malu malu, ngada ngada ke
lagi lagi dengan budak Wira, hhhh
tak kemana lah kau. ~ 
Ingat yaa !

Sunday, January 1, 2012

DON'T MISS ME !

Kawan kawan diluar sana ! 
Jangan rindu acha okee ! 
I go there only for 3 months ^^
And I promise I'll be back !

especially :

budak ni !
jangan nakal >.<

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...