Sunday, May 6, 2012

Why i am happy getting into Uitm Kampus Puncak Alam?

First of all
. ~ALHAMDULILAH~
Jika kita hendak belajar mengenai bersyukur, lihat orang di bawah kita, 
Jika kita hendak belajar mengenai kerja keras, lihatlah orang di atas kita.
muka happy I macam ni :P

1.Sebab tu dulu tempat budak ni jugak, Kaytee Muhammed, TKCian 0610. Buku free(:
2.Sebab 2 of my bestfriends dapat situ jugak, Noy dan Zura:)
3.Sebab situ dekat dengan umah kakak aku, haha boleh lepak selalu:P
4. Sebab masuk 3 jun, so aku tak kelang kabut right after my umrahC:
5. Sebab situ setahun je pun, haha nanti boleh rasa uni lain jugak, kalau ada rezeki, so banyak pemandangan dan pengalaman:)
6. Sebab situ banyak tangga, YA, aku nak kurus :D

The rest, because Allah knows the best for me, for my future :)

Friday, May 4, 2012

:')


InsyaAllah. Hope everything goes well. Amin.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...